Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 10 - 17 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.01.2020
CaféGape: rodinná pražírna mezi lesy dělá kávu, kterou si zamilujete
Dodat tu nejčerstvější a pečlivě vybranou kávu s dokonalou rovnováhou vůní a chutí. To je motto malé rodinné pražírny CaféGape. Majitelé nejsou v ... číst celé
13.01.2020
Živě s Noe s pražičem kávy
Náš šéf Petr vystoupil v TV Noe a zasvěceně pohovořil o kávě, jejím pražení a všem okolo ní ... Pořad Živě s TV Noe s Petrem Rajtem  číst celé
07.12.2019
Vánoce, trendy, ekologie, design
Vánoce, trendy, ekologie, design – ode dneška vám nabídneme kávu v nové plechovce, která má všechny výše zmíněné parametry. Zajímavý vánoční vzhled, d... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti SacerGape s.r.o., se sídlem Svolinského 18/75, 779 00 Olomouc - Lošov, IČ 28617517, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kdo jsmeJsme malá rodinná pražírna z Lošova, nejhezčí městské části Olomouce, kterou najdete v lesích za Svatým Kopečkem. Na německých strojích nejvyšší kvality pražíme již 10 let vybranou kávu z plantáží Jižní a Střední Ameriky, Indie a Afriky. Zelené zrno nakupujeme pouze od prověřených dodavatelů, s kterými máme mnohaleté zkušenosti.
Pražírna CaféGape

Svolinskeho 18/75         

779 00 Lošov

Pondělí - Pátek 10-17 hod. 

 

Kávovary Olomouc

Hanáckého pluku 1153/8

779 00 Olomouc

Pondělí - Pátek 9-17 hod. 

Kontakt

SacerGape s.r.o

Svolinského 18/75

779 00 Olomouc - Lošov

IČ: 28617517      DIČ: CZ28617517

Obchodní podmínky

info@prazimekavu.cz+420 733 742 842

Logo
Monika Mlčochová
Monika Mlčochová
Pondělí - Pátek 10 - 17 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2020 prazimekavu.cz Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.