Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 10 - 17 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.01.2020
CaféGape: rodinná pražírna mezi lesy dělá kávu, kterou si zamilujete
Dodat tu nejčerstvější a pečlivě vybranou kávu s dokonalou rovnováhou vůní a chutí. To je motto malé rodinné pražírny CaféGape. Majitelé nejsou v ... číst celé
13.01.2020
Živě s Noe s pražičem kávy
Náš šéf Petr vystoupil v TV Noe a zasvěceně pohovořil o kávě, jejím pražení a všem okolo ní ... Pořad Živě s TV Noe s Petrem Rajtem  číst celé
07.12.2019
Vánoce, trendy, ekologie, design
Vánoce, trendy, ekologie, design – ode dneška vám nabídneme kávu v nové plechovce, která má všechny výše zmíněné parametry. Zajímavý vánoční vzhled, d... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti SacerGape s.r.o., se sídlem Svolinského 18/75, 779 00 Olomouc - Lošov, IČ 28617517, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kdo jsmeJsme malá rodinná pražírna z Lošova, nejhezčí městské části Olomouce, kterou najdete v lesích za Svatým Kopečkem. Na německých strojích nejvyšší kvality pražíme již 10 let vybranou kávu z plantáží Jižní a Střední Ameriky, Indie a Afriky. Zelené zrno nakupujeme pouze od prověřených dodavatelů, s kterými máme mnohaleté zkušenosti.
Pražírna CaféGape

Svolinskeho 18/75         

779 00 Lošov

Pondělí - Pátek 10-17 hod. 

 

Kávovary Olomouc

Hanáckého pluku 1153/8

779 00 Olomouc

Pondělí - Pátek 9-17 hod. 

Kontakt

SacerGape s.r.o

Svolinského 18/75

779 00 Olomouc - Lošov

IČ: 28617517      DIČ: CZ28617517

Obchodní podmínky

info@prazimekavu.cz+420 733 742 842

Logo
Monika Mlčochová
Monika Mlčochová
Pondělí - Pátek 10 - 17 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2020 prazimekavu.cz Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.